Vinduer mod vest

Vinduerne mod vest blev i efteråret malet i en mørk brun linoliemaling.

Symmetrien med snydevinduerne blev også malet op. Mod vest mangler havedøren en større renovering, før den kan males. Ligesom mod øst og nord er der snydevinduer. Spørgsmålet lyder ofte fra forbipasserende i parken: “Skal I have vinduer i igen” – Der har aldrig været vinduer i de malede huller. De er til for at skabe symmetri. Ligesom slotsparkens barokstil fordrer spejlingsakser, så har ønsket med huset også været symmetri. Derfor er der påmalede vinduer.

Til venstre på balkonen er der ridset A 1 og noget ulæseligt. Det har været malet op med en gul maling. Det undersøges om det kunne være en af Zarens mange grafitti-eksperimenter. MEN, han hed A3 og ikke A1, så måske blev han ikke færdig med den… Mere om dette senere.

This slideshow requires JavaScript.