Repos

This slideshow requires JavaScript.

Entreen og repos på første sal er i sin absolut sidste fase. Førstesalen var beklædt med træpaneler på både vægge og lofter. Det lignede en regulær cigarkasse. Indenunder træpanelerne faldt pudsen af stråene. Endnu en større vandskade, skjult og igen et eksempel på hvor galt det går, hvis man lader stå til. I næsten hele huset er der bygget indvendige forsatsvægge i træ med et pudslag. Trævæggen under pudset var næsten en tom skal og halvdelen af væggen måtte pilles ned – med direkte udsyn ud til parken  – i et kort øjeblik. En ny trævæg, pudset og og malet med Natura Tempera -en linolie forstærket limfarve. Paneler, trappe, døre og vinduer er blevet malet i almindelig linolie. Desuden er hovedledningen og relæet pillet ned og sat op i kælderen. Kablet løb hen over loftet. Det er nu nedgravet og ført i kælderen.